Besøg os til åbent hus - Se mere her

Efterskole med Esport

Esport er "den nye" sportsgren i Danmark, og vi har den på Ølgod Efterskole!

Esport er kæmpestort i udlandet og har nu også vundet frem herhjemme, også på efterskolerne.

Vores nye Esportslokale udstyres med alt hvad hjertet begærer af udstyr og computerpower!

Vi har pt. ca. 160 elever hvor 20 af disse er elever på Esportslinjen. De passer alle deres skole samtidig med de dyrker Esport.
Hos os går de to ting hånd i hånd – vil man være med på Esportslinjen skal man nemlig passe sin skole.

Vi udbyder to "linjefag", nemlig CS:GO og LoL, hvor der hver er 10 pladser. Vores ambition er at være blandt de bedste efterskoler i både CS:GO og LoL, så vi forventer, at de elever vi optager er erfarne indenfor deres respektive spil. Kontakt os på jaso@oelgodefterskole.dk for at høre mere om, hvad vi forventer af os vores elever ift. niveau og tilgang til spillene.

På Esportslinjen deltager vi nemlig i 5-6 events årligt, hvor vi selv skal ud og vise os frem. Derudover er vi på en linjefagsrejse - de seneste par år har den stået på hhv. IEM Katowice, FACEIT Major London og EU LCS Finals. Så hvis man bliver optaget på vores Esportslinje, skal man være indstillet på at meget af ens fritid også går med Esport.

At dyrke Esport på højt niveau kræver også fysisk træning og sund kost - ellers kan man ikke holde til at sidde spille længe af gangen, være skarp i hovedet og have hurtig reaktionsevne.
På Ølgod Efterskole deltager du som alle andre I skolens gymnastiktræning og har desuden mulighed for at benytte skolens træningscenter udover dette.
Ud over den skemalagte Esportundervisning, der finder sted flere gange om ugen, kan eleverne benytte Esportslokalet hver dag efter skole – og i weekender - i det nye Esportslokale, hvor de også kan spille turneringer osv.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores Esport linje kan du kontakte os på jaso@oelgodefterskole.dk eller skrive en besked på facebook hvor vi svarer så hurtigt vi kan.

Det bedste ved ØE