Åbent hus d. 28. oktober - Se mere her

+45 75 24 45 22 info@oelgodefterskole.dk

Gymnastik på højt plan og rejse til udlandet

Vil du gerne prøver noget helt unik inden for gymnastik? Vær med til at bestemme om rejsen skal gå mod de svenske gymnastikskoler, og gå i skarp konkurrence mod vores svenske naboer om den flotteste double-out eller bedste split-spring. Måske vil du hellere mod det islandske og opleve elitegymnastik på aller højeste plan. Valget er jeres.

Hvad skal vi

Bliv udfordret fysisk og psykisk når sveden pipler frem, og du kæmper med at huske serier, springkoncepter og hvordan bolden skal gribes. Vi skal træne med de fedeste faciliteter en gymnast kan forestille sig. Vi bliver undervist af nogle af verdens dygtigste gymnaster indenfor både spring og rytme, der strikker en uge sammen du aldrig vil glemme. Er du glad for stortrampoliner eller svedige moves på et opvisningsgulv er denne tur noget for dig. Bliv bedre til håndredskaber eller prøv kræfter med at udvikle et springkoncept. På turen vil du have mulighed for at prøve grænser af, som du aldrig troede du ville nå. Du vil beskæftige dig med gymnastik på højt plan i en hel uge.

Hvem kommer med

De elever som har valgt gymnastik, hvad enten det er spring eller rytme kommer med på rejsen. Alle rejser samlet, hvad end turen går til Sverige eller Island. Du behøves ikke at være verdensmester, men har du lyst til at opleve noget unikt sammen andre gymnaster, så tag med!

Skal vi lave andet end at være awesome?

Når den sidste rudy er lavet, og musklerne strakt ud, tager vi på udkig i enten den svenske eller inslandske kultur.

Science som linjefag

Musik som linjefag

GALLERI

Mediefag