ÅBENT HUS! - TIRSDAG D. 25. AUGUST fra kl. 18.00 - 21.00

Ledige stillinger på Ølgod Efterskole

Stillingsopslag gymnastiklærere

Ølgod Efterskole søger 1 lærer til et årsvikariat med pige/fælles gymnastik samt linjefaget Rytme-dans og gerne engelsk i 10 kl. Desuden søges der 1 timelærer i pige/fælles gymnastik samt vagter. Begge stillinger med virkning fra 1.august 2020

Vil du være med til at udvikle gymnastikken på Ølgod Efterskole, og er du et efterskole-menneske, der er begejstret for at arbejde med unge i et udviklende skolemiljø, så har vi jobbet til dig.

Vi søger to kreative og dedikerede gymnastiklærere, der vil indgå i skolens gymnastik team. Vi forventer at du ”KAN” din gymnastik, har erfaringer indenfor pigegymnastikken og meget gerne erfaring indenfor den boglige undervisning. Eller mod på at påtage sig opgaver indenfor de boglige fag.

Vi kan tilbyde dig, en positiv arbejdsplads fyldt med energi og godt kollegialt samarbejde, 165 elever med meget forskellige udgangspunkter indenfor gymnastikken og ikke mindst mulighed for 1 spændende år, sammen med 52 kolleger, der venter på dig.

Stillingerne indeholder: pige og fællesgymnastik for alle skolens elever, linjefaget Rytme/dans ca. 20 elever samt boglige fag, gerne engelsk. Derudover kommer vagter, tilsynsopgaver, rejser samt diverse praktiske opgaver i tilknytning til jobbet.

Stillingerne er med tiltrædelse 1.august 2020 og er som udgangspunkt årsvikariater, men med mulighed for en evt. fastansættelse.

Læs mere om skolen på www.ølgodefterskole.dk

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgningen sendes til info@oelgodefterskole.dk senest d. 4. juni 2020. Samtaler afvikles i uge 25.

Yderligere oplysninger kan ske ved at kontakte skolens pigegymnastiklærer, Louise Sommer på tlf. 6019 1621 eller Forstander Jytte Aggeboe på tlf. 31502076.