Besøg skolen - Se mere her

+45 75 24 45 22 info@oelgodefterskole.dk

Gymnastik på efterskole – skal du med?

Vil du udvikle dine spring, blive mere smidig – dygtiggør dig indenfor din genre. Et år på efterskole med op til 10 timers ugentlig gymnastik.

Gymnastik på Ølgod Efterskole er en hel central del hverdagen. Du har 4 timers obligatorisk gymnastik, hvor vi sveder, tonser, løber, springer, hopper og griner, og hvis du har lyst, kan du tilvælge op til 6 timers ekstra gymnastik. Vi lover dig, at hvis du giver den fuld gas i gymnastiktimerne, vil du opleve tydelige resultater. Uanset om du er helt ny på gymnastikgulvet, eller om du spiser triple-outs til morgenmad, vil du udvikle dig, og få massere af udfordring.

INDHOLD: 

PIGEGYMNASTIK – Vi arbejder med de gymnastiske grundelementer og krydre dem med et moderne input. Du vil komme til at rykke dine grænser, og uanset om du har dyrket gymnastik hele livet eller ej, vil du opleve en kæmpe udvikling. Du vil blive mere smidig, og opleve et helt nyt fællesskab sprede sig når du står på gulvet til en opvisning med 2000 tilskuere. I pigegymnastik vil du lære at bevæge dig i takt til musik, lave yndefulde serier, eller give den max gas til et fedt funk nummer.

DRENGEGYMNASTIK – Løb hurtigere og spring højere. Drengegymnastik er råt, svedigt og lugter ikke særlig godt, men det er et frirum fra pigefnidder og computerspil. Du kommer til at springe i stortrampolin, på airtrack og måske lære en stående baglænder. Mulighederne er uendelige og du vil opleve hvor fedt et fællesskab 50 drenge kan lave når de brøler igennem.

FYSISK TRÆNING – Kom i dit livs form. Vi har det nyeste indenfor styrketræning, og du vil lærer om kost, anatomi og skader. Uanset om du har et mål eller ej, vil du opleve at komme i bedre form. Du vil stifte bekendtskab med ord som burpees, squat, kettlebell swings og crossfit. Vi bruger funktioneltræning i timerne hvor det er hele kroppen som bliver trænet, og du kan i din fritid bruge de mange forskellige maskiner skolens træningslokale stiller til rådighed.

SPRING – Er din unikke mulighed for at lære noget på et få uger, som andre bruger flere år på. Du kan have helt op til 5 timers spring om ugen, hvor du får målrettet undervisning mod de mål du har sat. Skolen råder over stortrampoliner, airtracks og et helt nyt og moderne videodelay, så du selv kan se dine spring. Om du aldrig har set en trampolin eller har sprunget i mange år, vil vi finde et niveau der passer netop dig, så du når lige så langt som du selv bestemmer.

OPVISNINGER - Du skal forvente at deltage i 16-18 opvisninger. Opvisningerne er en stor del af fællesskabet, hvorfor det forventes du deltager med en positiv energi. I løbet af marts og april vil de fleste weekender være fyldt med opvisninger, hvorfor disse erstattes af andre fridage.

Redigeret 29-01-23

 

Det bedste ved ØE

Linjefaget Pigefodbold

Adventurelinjen

GALLERI

Mediefag