Kom med på Virtuel Rundvisning - Se mere her

Linjefaget Drengefodbold på Ølgod Efterskole

Et efterskoleår med masser af fodbold!

Med træning 3 gange om ugen, plus kampe, har du på ØE en fremragende mulighed for at kombinere din passion for fodbold med et efterskoleår.

Hos os er fodbold for alle, og vi har en ambition om at vores elever skal have de bedste rammer for at kunne udvikle deres fodboldskills.

Træning og kampe

Med fokuspunkter som fællesskab, fairplay og godt kammeratskab, forsøger vi gennem træning og kamp at udvikle os som både fodboldspillere og mennesker.

• 3 træninger om ugen
  • 20-24 kampe årligt
  • Fokus på fysik, taktik, teknik mm.
  • Weekendtræninger
  • Vintertræning på kunstgræs

Playertek

Playertek er en lille GPS anordning, som under træninger og kampe, tracker elevernes bevægelser på banen. Vi bruger data til forbedring af den enkelte spiller, samt i det taktiske arbejde forud for en kamp.

• Tracker dine kampe og træninger
  • Måler hastighed, distance, topfart mm.
  • Heatmaps
  • Sammenligning med andre spillere

Se mere om Playertek herunder

VEO - AI fodbold kamera

Med VEO får vi optaget alle vores kampe, alle mål, redninger mm. Derudover kan vi analysere vores kampe, og se på hvad der fungerede og hvad vi skal arbejde videre med.

• Optager alle kampe
  • Highlights med mål, redninger mm.
  • Kampanalyser
  • Få tilsendt dine highlights på mail

Se mere om VEO herunder

Linjefagstur

Når vejret i DK ikke er optimalt, rejser vi en uge syd på. Træning, socialt samvær, aktiviteter og afslapning og hygge ved poolområdet giver altid en fremragende tur.

• Træning under optimale forhold
  • 2 daglige træninger
  • Mulighed for kampe eller stadionoplevelser
  • Boksning, MTB, yoga, swimmingpool mm.

Alle rejser er betalt igennem skolepengene, så du skal blot glæde dig over, at du er elev på en efterskole med rejser.

-> Se meget mere om vores udlandstur her

Fodbold linjen på Ølgod Efterskole

Hverdagen på ØE