Besøg os til en åbent hus dag - Se mere her

+45 75 24 45 22 info@oelgodefterskole.dk

Efterskole med League of Legends (LOL) som Esport linjefag

Spil LoL på højt niveau og kombinér det med et år på Ølgod Efterskole.

Vil du mere end bare spille LoL på “hygge-niveau” og vil du kombinere det med et år på efterskole, så læs med her. 

Vi er 11 elever på LoL linjen, og på skolen holder vi til i vores Esportslokale. Her er alt hvad der kræves af hardware og du får en computer stillet til rådighed af skolen. Ønsker du selv at medbringe mus eller tastatur er det selvfølgelig en mulighed. 

Udvikling & Ambition

Vi spiller for at udvikle os og har en ambition om at være blandt de bedste efterskoler indenfor LoL, derfor forventer vi også at de elever som søger ind på LoL er erfarne LoL spillere og har lysten og motivationen for at udvikle sig. Kontakt CoachFrosty (Steffen) for at høre mere om, hvad vi forventer af eleverne på LoL-linjen i forhold til niveau og tilgang til spillet. 

League Of Legends på efterskole

LoL på ØE er en del anderledes end at spille derhjemme, her kombineres spillet med det at gå på efterskole, og selvom du som spiller har adgang til Esportslokalet i din fritid, skal du forventer at du højst sandsynligt kommer til at spille mindre end du gør derhjemme. Til Gengæld kommer du til at spille med andre elever, hvis passion og evner for spillet er mindst lige så store som dine egne, du vil få muligheden for at udvikle dig yderligere ved at arbejde med taktiske analyser af kampe. 

Vi træner ugentligt 2 x 3 timer, derudover har vi kampe og mulighed for at træne i fritiden. I løbet af året tager LoL linjen på bootcamp, her bruger vi en hel weekend på at udvikle os rent spillemæssigt, men hvor vi også har fokus på det sociale spillerne imellem. 

LOL turneringer og LAN

Vi deltager i flere forskellige turneringer igennem året, bl.a. Efterskoleligaen, hvor vi altid sigter efter at kommer øverst på skamlen. Derudover tager vi rundt i Danmark til forskellige stævner og LAN’s. Vi deltager engang imellem i turneringer hvor der er forskellige præmier på højkant, her er det fra skolens bestyrelse bestemt at pengepræmier tilfalder hele linjefaget og bruges fælles inden skoleårets slutning, sponsorgaver tilfalder eleverne der har været med til at vinde disse.

Linjefagstur

Ligesom de andre linjefag på skolen, tager vi på LoL-linjen også afsted på linjefagstur, her forsøger vi at komme ud og LEC eller andre turneringer i Europa. 

At dyrke Esport på højt niveau kræver også fysisk træning og sund kost - ellers kan man ikke holde til at sidde spille længe af gangen, være skarp i hovedet og have hurtig reaktionsevne.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om vores Esport linje kan du kontakte os på steffen@oelgodefterskole.dk eller skrive en besked på Facebook hvor vi svarer så hurtigt vi kan.

Medie som linjefag

Gymnastik som linjefag

Hverdagen på ØE

GALLERI

Mediefag