Besøg skolen - Se mere her

+45 75 24 45 22 info@oelgodefterskole.dk

Fodboldlinjen på Ølgod Efterskole - nu med helt nyanlagt kunstgræsbane!

Vil du have et efterskole år med fodbold, masser kampe, deltagelse i flere turneringer under DBU, mulighed for at spille i egen klub, linjefagstur GPS tracking, automatisk videooptagelse og meget meget mere?

Om du har spillet hele livet, og nemt kan drible uden om Neymar og Ronaldo, eller om du bare synes det er sjovt at spille noget bold med vennerne, så er niveauet på Ølgod Efterskole noget for dig. Du vil blive udfordret både psykisk og fysisk når de lange træninger går i gang, og taktikken skal være helt skarp til de vigtige kampe mod andre efterskoler.

Bliv en bedre fodboldspiller og holdspiller. Du vil opleve et stærkt fokus på sammenspil, boldbesiddelse og afleveringer. Er du målmand skræddersyer vi en hel speciel træning netop til dig.

Playertek spiller GPS

Et nyt tiltag på fodboldlinjen er spiller GPS’er som også bruges af topklubberne. Her kan vi under træning og kampe holde øje med bl.a. pulsmåling, distance, tophastighed og meget mere. Efter træning eller kamp, vil spillerne på deres telefoner kunne se statistik om deres arbejdsindsats, fx et heat map, sammenligning med andre spillere og muligheden for at sammenligne sig selv med professionelle fodboldspiller. Systemet bruges bl.a af Liverpool FC, Birmingham FC og Malmö FF.

Se mere om playertek systemet herunder

VEO - AI fodbold kamera

Vi har VEO systemet som filmer alle vores kampe. Kameraet følger automatisk bolden, og programmet redigerer efterfølgende automatisk optagelserne til en film med alle de vigtige highlights og resume af kampen.
Det giver os mulighed for i fællesskab at analysere kampen efterfølgende, eller glæde os over alle de fede teknikker vi har lært.

Se mere om VEO herunder

Indholdpå fodboldlinjen

Taktik
Bliv bedre til at se mulighederne på fodboldbanen, opdag nye smutveje rundt om modspillerne og forøg din opmærksomhed. Fodbold er bare sjovere, når du har et overblik. Vi træner med bind for øjnene, ørepropper i ørene og med hænderne på ryggen for at skærpe alle sanser. Hvordan opbygger 11 mand det perfekte forsvar eller hvordan skal et angreb sættes op for at gennemhulle modstanderen, du vil se fodbold på en helt ny og spændende måde.

Kampe
Vi deltager i en efterskoleturnering under DBU regi, derudover deltager vi i efterskolestævner både ude og inde.

Målmandstræning
Har du undret dig over hvad dine store hænder skal bruges til, så er svaret målmand. Og på Ølgod Efterskole vil du og de andre målmænd modtage specifik undervisning på netop at holde buret rent.

Udlandstur

Alle som vælger fodboldlinjen kommer også med på vores fodboldrejse under varme himmelstrøg.
Desuden kommer alle med på skituren, og flere ture til storby, fodboldkampe og meget andet.

Alle rejser er betalt igennem skolepengene, så du skal blot glæde dig over, at du er elev på en efterskole med rejser.

-> Se meget mere om vores udlandstur her

 

Springlinjen

Hverdagen på ØE

9. klasse

GALLERI

Mediefag