Besøg skolen - Se mere her

+45 75 24 45 22 info@oelgodefterskole.dk

Efterskole med Rytmisk Gymnastik og Dans

Rytmisk Gymnastik og Dans
Har du rytme? så lærer vi dig at holde den.

Vi arbejder med de gymnastiske grundelementer og krydrer dem med et moderne input. Du kommer til at rykke dine grænser, uanset om du har dyrket dans og gymnastik hele livet eller ej. Du vil blive mere smidig og opleve et helt nyt fællesskab sprede sig.
I linjefaget rytmisk gymnastik og dans vil du lære at bevæge dig i takt til musik, lave yndefulde serier eller give den maks. gas til et fedt funknummer.

Forventninger
Vi forventer af dig, at du har lyst til at bevæge dig og har mod på at blive udfordret. Du vil opleve et kreativt miljø hvor der er plads til nye ideer, redskaber og skøre påfund.

Feedback
Vi sørger for at du får en personlig feedback, så du ved hvad netop du skal arbejde med for at udvikle dig til en bedre danser, og vi vurderer i løbet af året, hvilke mål du skal arbejde videre med.
Vi bruger spejle i undervisningen, så du kan se hvordan dine bevægelser kommer til udtryk, og derved kan arbejde intensivt med selv små momenter.

Træn, træn, træn
Du har naturligvis altid mulighed for at bruge den store hal til at træne og øve alt det du vil. Instruktørerne har mange års erfaring fra både elitehold, landsdelshold og efterskoler.
Du bliver altid vejledt og hjulpet godt og sikkert på vej mod dine mål, og vi sørger for at du bliver udfordret - uanset niveau.

LÆS MERE OM VORES UDLANDSREJSE

Rytmisk gymnastik og dans på efterskole

Hverdagen på ØE

Hverdagen på ØE

Ridelinjen

GALLERI

Mediefag