Besøg skolen - Se mere her

+45 75 24 45 22 info@oelgodefterskole.dk

Spring og Springgymnastikpå efterskole – vil du udvikle dig?

Løb hurtigere, og spring højere. Det er din mulighed for at lære noget, som er unikt og ret sejt.

Du kan have helt op til 8 timers spring om ugen, hvor du får målrettet undervisning mod de mål, du har sat.

Skolen råder over stortrampoliner, airtracks og en Dorado-trampolin.
I undervisningen vil du opleve at få både individuel feedback så du ved hvad du skal forbedre, og hvilke udviklingspunkter og potentiale netop du har. Disse revideres i løbet af skoleåret, så du altid har nye mål at arbejde med.

Forventninger
Vi forventer af dig, at du ikke er bange for at bevæge dig eller at lære nye ting. Som springer forventer vi af dig, at du har en interesse i også at stifte bekendtskab med resten af gymnastikverdenen. Det betyder at du også kommer til at lave lidt rytmisk gymnastik og dans.

Udvikling
Vi sørger for at du altid bliver hjulpet godt og sikkert på vej mod dine mål. Vores instruktører har mange års erfaring fra både landsdelshold, elitehold og efterskoler.
Du får med linjefaget lov til at fordybe dig og nørde med dine spring. Uanset om det er din første salto, eller om du skal have sat den sidste skrue på din rudy.
I linjefaget spring arbejder vi ligeledes med at øge din kropsbevidstehed. Det betyder, at du får nemmere ved at orientere dig, når du snurrer rundt et par meter oppe i luften.

Du bliver fysisk stærkere, og din udvikling vil virkelig tage fart.

Træn, træn, træn
Du har altid mulighed for at bruge hallen om aftenen, og hvis der er en gymnastiklærer på arbejde om aftenen, bliver stortrampolinerne ofte åbnet.

LÆS MERE OM VORES UDLANDSREJSE

Adventurelinjen

Hverdagen på ØE

Hverdagen på ØE

GALLERI

Mediefag