Efterskolernes Dag 24/9 - Se mere her

+45 75 24 45 22 info@oelgodefterskole.dk

Adventure rejse med Ølgod Efterskole

På en efterskole med adventure, er alt muligt og et af vores rejsemål er Area 47, som er Østrigs vildeste adventure legeplads.

Tag et GoPro på hovedet og flyv ned af bjergene med 140 km/t, prøv kræfter med rafting gennem smeltevandsfloderne. Udforsk vandfald fra indersiden, øv din mountainbike-teknik ned af de Østrigske alper, eller tag en dukkert i noget af verdens reneste vand.

Hvad skal vi

Bliv udfordret fysisk og psykisk når du flyver afsted ned af bjergene kun fastspændt i en line. Mærk vinden i håret når I udforsker cross-banen med både ATV og motorcykel.
Østrig er kendt for at have noget af verdens bedste mountainbike terræn, og uanset om dit niveau er højt eller rigtig højt, så vil du blive udfordret.

Fortæl vennerne, og ikke din mor om at lave parkour i 350 meters højde. På Area 47 står tiden aldrig stille, så når vi tager på overlevelsestur i de Østrigske alper, skal du forberede dig på at gennemgå hele følelsesregisteret. Fra vrede når mountainbiken er punkteret til overlykkelig når adrenalinen suser gennem blodet efter du kørt ned af en bjergskråning på MTB.

Du vil opleve nye sider af dig selv og dine kammerater, når I presset til det yderste skal hjælpe hinanden over floder, gennem vandløb og holde hinanden i godt humør, selv når mørket falder på og temperaturen falder.

Hvem kommer med

Kun de elver, som har valg adventure deltager i rejsen, og henvender sig til de eventyrlystne piger og drenge. Du behøves ikke at være sej på forhånd – det bliver du helt automatisk med adventure på Ølgod Efterskole.

Skal vi lave andet end at være awesome?

Vi skal både hygge, drikke cola og spise god mad. Vi fortæller røverhistorier ved bålet om aftenen, og lader op til næste dags challenge. 

Science som linjefag

Det bedste ved ØE

Gymnastik som linjefag

GALLERI

Mediefag