Efterskolernes Dag 24/9 - Se mere her

+45 75 24 45 22 info@oelgodefterskole.dk

Rejs med linjefaget science på Ølgod Efterskole

Vi skal rejse ud og opleve verden gennem naturvidenskab. Vi skal mærke, opleve, føle, smage og se Sceince på nært hold.

Få et undervisningsforløb på BMW fabrikken eller kom helt tæt på dyrene i den zoologiske have. Afprøv dine evner af på European Space Center eller dyk ned i neuro-videnskaben på Max Planck Instituttet.
München er et mekka for videnskabsinteresserede, der ønsker mere end bare den almindelig fysik/kemi undervisning. Undervisningen tager afsæt i en naturvidenskabelig efterskole

Hvad skal vi

De unikke muligheder i München hvor store firmaer udvikler hemmelige prototyper, nye opfindelser og hvor videnskabelige gennembrud er dagligdag giver dig en helt speciel indsigt i en eller lukket verden. Få chancen for at opleve alt dette helt tæt på, og lær af nogle af de bedste professorer i verden, når de åbner op for mange års erfaring indenfor netop deres felt. Der er så meget andet end bare fysik og kemi at udforske. Hybride kulfiber biler, forældreløse dyr, som skal plejes eller hvad med at se den europæiske kontrolcentral for den internationale rumstation. Vi besøger Nordeuropas største innovationscenter, der udvikler morgendagens produkter. Vær med helt fremme på videnskabens frontlinje, og oplev hvordan den opstår for øjnene af dig.

Hvem skal med

Elever som har valgt science kan deltage i rejsen, der både byder på teoretisk og praktisk arbejde. Din interesse i videnskab og lysten til at udfordre dine evner er nok til, at du er selvskrevet til rejsen med Science.

Skal vi andet end at blive mega kloge?

Når hjernen er blevet udfordret og kørt træt i løbet af dagen, trækker vi os tilbage til hyggelige middage, røverhistorier fra lærerne og en kold cola.

Det bedste ved ØE

Science som linjefag

Hverdagen på ØE

GALLERI

Mediefag