Besøg os til en åbent hus dag - Se mere her

Klar til at vælge valgfag?

Ølgod Efterskole tilbyder en bred vifte af forskellige valgfag.

Hvert år tilbyder Ølgod Efterskole et væld af forskellige valgfag.

Udbuddet af valgfag bliver bestemt fra år til år. På den måde er udbuddet altid topaktuelt. Det kan også være du har nogle ønsker eller ideer til valgfag. Vi er altid interesseret i at lære om nye spændende tiltag.

Ølgod Efterskole råder over topmoderne faciliteter til både træsløjd, metalsløjd og billedkunst. Vi har en stor fiskesø i baghaven, og ellers ligger Vesterhavet ikke langt væk.

I den første periode af dette skoleår udbyder vi følgende valgfag:

• Badminton - Træning og kamp i vores hal.
  • Eventplanning - Hvad skal der til for at få et arrangement op at køre, vi ser på hvad der skal til og arrangerer arrangementer for resten af skolen.
  • Svømning - hjælpeinstruktør - Valgfaget vælges for et helt år af gangen. Her får eleverne redskaber til at kunne undervise i svømning, bl.a. underviser vi et lokalt hold fra byen. Ved valgfagets afslutning, modtager eleverne et kursusbevis.
  • Svøm og leg - Svømmeundervisning og leg i byens svømmehal.
  • Guitar - Undervising for både begyndere og øvede.
  • Papmaché og mosaik - Fuld gang i kreamaskinen
  • Girlpower - Det er kun for piger, hvad der skal ske i faget er yderst hemmeligt.
  • Spring - Vores springlærere underviser både nybegyndere og øvede i spring. Vi springer på airtrack, minitrampolin og i skolens stortrampoliner.
  • Løbetræning - Vi kigger på løbestile, udholdenhed og kondition
  • Motor - Vi har go-carts og bo-carts der trænger til en kærlig hånd, og det er det faget kommer til at fokusere på.
  • Styrketræning - Introduktion til vores fitnessrum, her kan det være alt fra genoptræning, muskelopbygning, udholdende og grundform.
  • Træklatring - Carabinhagen spændes fast og vi klatrer mod toppen af Ølgod højeste træer.
  • Jagttegn - Igen i år er der mulighed for at tage jagttegn, eleverne følger undervisning i både teori og praksis, og går sidst på året op til jagtprøve.

Andre mulige valgfag kan være:

• Værksted
  • Håndarbejde
Ballet
  • Tidsmaskinen

Alle valgfag bliver nødvendigvis ikke oprettet. Ring til skolen for at høre nærmere om det valgfag du brænder for kommer på næste års program.

Hverdagen på ØE