Besøg skolen - Se mere her

+45 75 24 45 22 info@oelgodefterskole.dk

Ledig stilling på Ølgod Efterskole

Barselsvikar til undervisning i pigegymnastik, fællesgymnastik, og linjefaget dans-rytme. Samt lærer til støttefunktion i 8-9 klasse.

Vi søger
Dig, der brænder for dine fag og har et højt fagligt niveau. Og dig, der ønsker at blive en del af et efterskoleliv, hvor miljøet er præget af nærvær, livsglæde og godt humør. Og dig, som kan se dig selv i et meningsfuldt efterskolelærerjob sammen med dedikerede kolleger på en velfungerende og udviklingsorienteret skole.
 
Stillingen omfatter først og fremmest undervisning i pigegymnastik, linjefaget rytme/dans og fællesgymnastik, samt 15-18 opvisninger i foråret. Herudover får du efterskoleopgaver som kontaktlærerfunktion, tilsyn aftener og weekender, deltagelse i lejrskoler samt diverse opgaver og arrangementer. Stillingens omfang og ansættelsesgrad kan være hhv. deltid eller fuldtid alt efter kompetencer og kvalifikationer. Vi ser meget gerne, at du er uddannet lærer, men anden uddannelse
kan også have relevans.
 
Hvem er vi
Ølgod Efterskole er en grundtvig-koldsk efterskole, som gennem fællesskabet søger at styrke og udvikle eleverne fagligt og personligt, så de bliver livsduelige unge mennesker.
Vi har gymnastik, sang, og samling som fællesfag og derudover vælger eleverne mellem følgende linjefag: Spring, dans-rytme, fodbold, musik, science, CS-GO, adventure og medie. Vi er en veludbygget skole med gode og tidssvarende faciliteter.
 
Hvem er du
Vi forestiller os, at du er en livsglad og engageret person, som ønsker at indgå i fællesskabet med 172 elever og skolens øvrige personale.
 
Det formelle
Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til skolens forstander, Jytte Aggeboe på tlf: 31502076 i tidsrummet mellem 8-15.30. Ønker du at se skolen er der mulighed for dette den 20. oktober i tidsrummet 10-13 - tilmelding nødvendig, direkte til Jytte Aggeboe på tlf: 31502076.
 
Ansættelse sker efter overenskomst mellem finansministeriet og LC. Stillingen ønskes besat 1. november 2023 eller snarest herefter.
 
Send din ansøgning inkl. cv i en samlet PDF-fil til info@oelgodefterskole.dk. Ansøgningsfristen er 23. oktober 2023, samtaler forventes afholdt i uge 43.

Gymnastik som linjefag

Medie som linjefag

SlowMo

GALLERI

Mediefag